Preferatele toamnei 2014

Azi m-am gandit sa va arat cateva produse pe care le-am folosit intens toamna asta si abia dupa ce am recitit articolul cu produsele preferate din vara lui 2014 am realizat ca doua din ele sunt si pe o lista si pe alta. Mai tineti minte articolul? Daca nu, il puteti vedea aici  Ghiceste cineva cele 2 produse comune ( fara sa triseze) ? :))
Cele 2 produse in cauza sunt rimelul Twist Up de la Bourjois si fardul de obraz 04 Tender Blush de la Farmasi.
Imi place foarte mult nuanta aceasta de roz. O folosesc atat la conturarea obrajilor, cat si ca fard.
Daca vara trecuta am folosit mai mult creioanele de la Nyx pe post de fard, acum am avansat la farduri tip baton :)) Acestea doua pe roz si mov le-am folosit aproape zilnic ( de fapt inca le mai folosesc, probabil o sa fie si in preferatele iernii). Unul e de la Avon, celalalt de la Oriflame ( nu retin acum care, cum, dar daca e cineva curios sa imi lase un mesaj).
Pe post de ruj am folosit creionul XXL Double Pencil number 06 si nu m-am plictisit inca de el. 
Nu am inclus in aceasta postare eyeliner negru  si fond de ten/bb cream pentru ca le schimb mereu, ba sunt in teste de produse, ba vreau sa termin un anumit produs. Pe scurt: nu m-a dat nimic pe spate pana acum.
Cea mai folosita crema de zi a fost acest serum hidratant de la Biola Cosmetics, o sa scriu alta data pe larg despre el.
 Crema de corp preferata este cea cu extract de namol si aroma de portocala de la PellAmar si este pe lista preferatelor pentru ca am folosit-o consecutiv timp de 4 saptamani( si inca mai am crema in tub), un record pentru mine.
 Am auzit de sampon uscat de vre-un an si ceva, dar abia acum am apucat si eu sa il folosesc. Bineinteles ca mi se pare super util si a intrat rapid pe lista preferatelor. Batiste rulez!

Acestea sunt cele mai folosite produse in ultima perioada din gramada mea de cosmeticale  si care chiar imi plac. Folositi ceva din lista mea? Voi ce ati folosit mai mult toamna aceasta?




7 comentarii:

  1. nu am folosit nimic din ce ne-ai aratat tu,in general folosesc produse Nivea,cosmetic plant,garnier, si chiar no name,care mi-au placut cum se potrivesc tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca crema de zi este cea mai folosita,eu un acosmetice folosesc foarte putine,doar rujul si rimelul nu imi lipsesc niciodat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac toate ft mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi plac produsele Pell Amar :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela Catalina9 decembrie 2014 la 23:18

    Vreau sa incerc si eu Batiste.. aud numai lucruri pozitive despre.
    Muultumim <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti norocoasa,eu le am normale,cu rimel arata perfect :)

    RăspundețiȘtergere