Essence Gel Nail Polish 06 Space Queen

Long-lasting love... Essence a lansat o nouă colecție de oje, cu o formulă specială, care promite să ofere unghiilor o manichiură de durată și un finish lucios, ca de gel, fără ca acestea să fie uscate la lampa UV! Tehnologia inovatoare de culoare oferă culoare intensă combinată cu acoperire perfectă.

La #beautyswapbybeautybarometer  am primit baza de unghii si o sticluta de oja, numarul 06 Space Queen.
La prima vedere am crezut ca este sclipici de unghii, nici acum nu sunt sigura ce este: oja sau sclipici, dar daca este folosit in 3-4 straturi arata a oja :)
Am folosit baza de unghii, dupa care am aplicat 3 straturi de Space Queen. Pensula este destul de maricica, dar este usor de folosit. Oja se usuca destul de repede. Nu am folosit top coat si a rezistat 5 zile fara sa se strice. 
O sticla de Essence Gel Polish costa in jur de 8-10 lei. 

Am filmat un clipulet pentru a va arata mai bine culoarea:

Nu stiu de ce s-a pierdut din calitatea imaginii cand am incarcat clipul pe youtube :( 

Deja imi imaginez cat de frumos o sa se vada acest roz pe o mana bronzata! Voua va place culoarea? Ati folosit oje din gama Essence Gel Nail Polish? 

6 comentarii:

  1. Andra Katerina25 mai 2015 la 14:45

    pff.. mi-am comandat-o si eu si speram sa fie oja, dar la cum arata, clar e top coat. m-a cam dezamagit. e frumi, dar speram sa fie opaca
    ( atentie la oja de pe cuticule! )

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu aș prefera s-o port peste o altă ojă, ca glitter. E foarte drăguță!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu ating cuticula, nu am talent deloc la aplicat oja. Pana se usuca unghiile fac pozele si dupa sterg surplusul :))


    Da, pare mai mult glitter, dar sigur gasesti tu ceva modele la care sa o folosesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa incerc si asa. Acum e deja a9a zi si tot intacta este. Ma mir si eu de rezistenta ei. De fapt ma mir de mine, ca eu am mereu talentul sa ma lovesc si sa se intample ceva cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiii cat de frumoaas e!! Atat de finuta si placuta la vedere!

    RăspundețiȘtergere