Premiul meu castigat de la AnytaGyo'S Makeup

Va spuneam zilele trecute ca am castigat un concurs pe facebook pe pagina AnytaGyo'S Makeup iar acum cateva zile am primit produsele. Sunt foarte incantata de ele!


Au venit impachetate foarte frumos si ingrijit, intr-o cutie Flormar, cu bucati de hartie in interior sa nu se sparga ceva. Premiul a constat in 2 rujuri, 2 sticlute de oja si 2 testere.

Rujurile sunt marca Deluxe Cashmere, de la Flormar, nuanta DC25 si DC28.
Numarul 28 este un nude, culoare mata, foarte frumos, pe care il aveam deja, dar din pacata nu il pot folosi decat cand sunt data cu fond de ten, altfel nu imi sta bine deloc.


Poza fara blitz:
Poza cu blitz:

Nuanta 28 este un rosu fucsia aprins, foarte frumos. Fara sa ma laud, dar imi sta super cu el. Mereu am visat la o nuanta asa tare, dar nu am avut curajul sa cumpar. Am incercat cateva nuante de rosu aprins si nu mi s-au potrivit, asa ca am dat banii de pomana pe ele si nu am vrut sa mai risc. Dar acest ruj nu este rosu, nici roz, nici mov, e o combinatie super!


Poza fara blitz:

Poza cu blitz:

Si o poza cu mine, care nu e prea reusita, dar vreau sa va uitati doar la buze si la ochi :)


La ochi port rimelul MasterCurl Black de la Oriflame, despre care am scris AICI. Poza este facuta seara, de asta am fata lucioasa (urma sa ma demachiez).

In alt articol o sa va prezint mai pe larg ojele primite, acum va arat doar nuantele:





Am folosit deja cele 2 testere:


  •  crema de maini&corp cu aroma de mango nu mi-a placut pentru simplul motiv ca mie nu-mi place gustul si aroma fructului de mango ( pentru cei carora le place, sunt sigura ca ar fi fost multumiti de ea)
  • scrub-ul cu aroma de piersica mi-a placut, atat aroma, cat si senzatia de piele curata si catifelata. Mai am putin din scrub-ul meu( o sa urmeze un review cat de curand), iar cand il termin daca nu o sa gasesc altceva care sa-mi placa mai mult decat acesta cu aroma de piersica, o sa-l cumpar sigur. 
Pe total, sunt foarte multumita de premiul primit si vreau cu aceasta ocazie sa ii multumesc inca o data Georgianei si sponsorului Flormar




1 comentarii: