Crema pentru ingrijirea calcaielor de la Farmec , review

Am prostul obicei de a merge "pe calcaie". Adica merg apasat pe ele. Unii oameni ating pamantul prima data cu varful, apoi se lasa pe toata talpa. Eu fac exact invers: pun calcaiul jos si apoi, restul talpii. 
Dupa o vara intreaga in care mi-am chinuit picioarele ba pe tocuri, ba pe balerini/sandale joase, picioarele mele au nevoie de o ingrijire speciala. 
La recomandarea unei prietene am cumparat crema pentru ingrijirea calcaielor de la Farmec
Recunosc ca nu acordam o ingrijire speciala talpilor/calcaielor. Dupa baie, foloseam crema de corp si pentru aceasta zona. Acum am vazut insa diferenta:
Crema este apoasa, curge printre degete daca nu esti atenta, are un miros discret, intra repede in piele si nu lasa pelicula grasa. Contine musetel si vitamina A. 
Eu am aplicat crema in 2 straturi pentru ca am vrut rezultate rapide: primul strat a intrat imediat in piele, al doilea a fost in exces, dar asa am vrut eu. Dupa, am purtat o pereche de sosetele din bumbac toata noaptea pentru un efect de sauna. Dimineata pielea mea era fina si catifelata.
La o saptamana dupa folosire:
Un tub de 100 ml costa in jur de 9-10 lei, se gaseste aproape in orice magazin de cosmetice si pe site-ul oficial Farmec

Voi ce folositi pentru ingrijirea calcaielor/talpii? 






3 comentarii:

  1. Si eu folosesc aceasta crema si imi place mai ales ca rezultatele se vad destul de repede :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu stiam de ea pana acum 2 saptamani. Ma bucur ca am descoperit-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta! Trebuie s-o trec in listuta :D

    RăspundețiȘtergere