Produse terminate, 14

Cateva produse terminate in luna februarie si cateva restante din luna ianuarie pe care am uitat sa le pozez pentru seria anterioara de produse consumate: 
1) In fiecare luna imi schimb lentila de contact si la cateva luni termin o sticla de solutie de curatare pentru lentile de la RenuMultiplus. 
2) Sapun lichid crema de la Farmec, flori tropicale, despre care am scris ma multe aici.
3) Sampon pentru scalp sensibil Gerovital H3 Derma+, despre care am scris aici
4) Ser pentru varfuri despicate de la Gerovital Plant: daca nu primeam cadou alt tratament pentru par, recumparam sigur acest produs. Am scris mai multe despre acest tratament aici.  
5) Pasta de dinti Parodontax: cumpar aceasta pasta de cativa ani, nici nu mai gandesc cand pun mana pe ea, e ca un reflex :)) Acesta este tubul pe care il aveam la birou, acasa testez altceva momentan. 
6) Periute intradentare: acestea de la Pierrot sunt preferatele mele pentru ca sunt cele mai rezistente din cate am incercat pana acum. Mai multe am scris aici.
7) Am inlocuit deja acest gel de dus de la Dove cu cel de la Balea, cu aroma de cirese. Puteti vedea restul gelurilor de dus din colectia mea, aici
8) Crema de corp de la Pellamar cu extract de namol si aroma de portocale e deja pe lista cu produse ce merita recumparate, de indata ce termin cremele de corp pe care le am deja pe stoc. Cititi mai multe despre aceasta crema aici

9) Dischete demachiante, ambele cumparate din Lidl: cele de la Softino sunt preferate mele, din pacate de cateva luni de zile nu le-am mai gasit pe raft, iar cand am intrebat o angajata din Lidl nu avea habar de ele, nici nu stia ca au fost pe stoc vreodata. Cele de la Iseree sunt prea aspre, dar cumpar cand nu am de ales ( pentru ca alta marca nu e disponibila ). Am folosit Softino pentru ochi si Iseree pentru fata.
 Cateva produse de la Vectem:
10)  pasta de dinti Vectorident, despre care am scris mai multe aici.
11) o crema anti-vergeturi, despre care nu stiu daca are efecte sau nu pentru ca un tubulet mi-a ajuns doar pentru 5 zile si am nevoie de cel putin o luna de zile pentru a ma pronunta asupra eficientei unui produs.
12) Crema Tracto Pon cu 15%  si 30% uree  pentru piele foarte uscata. Am avut mai multe tuburi, dar le-am cedat unei prietene care sufera de Psoriasis pentru ca ea nu poate trai fara aceste creme. I-au fost prescrise de doctor. Eu le-am deschis din curiozitate, am observat ca intra foarte repede in piele, nu sunt deloc uleioase precum credeam eu ca o sa fie, au un miros super mega deranjant pentru mine, iar pentru cine are o piele normala nu are sens sa le foloseasca. 

Eu  am inceput deja sa strang recipiente goale pentru articolul urmator: la cateva ore dupa ce am terminat de pozat aceste produse, aveam un produs terminat! Voi ce ati mai consumat in ultimul timp? 



4 comentarii:

  1. Si mie im i pare rau ca nu mai gasesc dischetele demachiante Softino, sunt cele mai faiine!
    Eu am aruncat produsele cumparate si nu le-am pozat.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce hărnicuță ai fost! Trebuie să pozez și eu goliciunile din februare. :D
    M-ai făcut curioasă cu serul pentru vârfuri, o să mă dus să citesc review.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. aa, ce pacat :))) las' ca strangi pentru luna viitoare.

    RăspundețiȘtergere