Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara , Review

Acum ceva vreme am castigat acest rimel de la Bourjois: Volume Glamour Ultra Black Mascara la un concurs organizat pe BeautyBarometer
Prima mea observatie a fost in legatura cu greutatea acestuia: este atat de usor incat am avut impresia ca este gol tubul :))) Imi imaginez ca este asa usor datorita ambalajului din plastic.
Produsul se aplica usor, este foarte pigmentat si se usuca foarte repede pe gene. Din acest motiv este indicata aplicarea unui singur strat pentru ca la al doilea genele se lipesc intre ele si se vede efectul acela de gene cluster sau twiggy. Stiu ca a fost la moda prin anii '60, dar pe mine nu ma atrage.
Imi place efectul acestui rimel aplicat intr-un singur strat , aplicat in doua, genele sunt foarte incarcate si lipite intre ele. 
Rezista toata ziua, nu curge si se demachieaza usor cu apa micelara/lotiune demachianta. 

Acest rimel ofera volum si culoare ( eu am mascara nr. 61 Ultra Black ). Nu alungeste si nu curbeaza, dar nici nu promite aceste lucruri. Dupa cum ii spune si numele Volume Glamour este un rimel pentru volum. 

Efectul final:
Pretul acestuia este in jur de 40 de lei.  Eu nu l-am vazut prin magazine ( dar nici nu l-am cautat in mod deosebit), dar daca vreti sa il incercati, se gaseste pe diverse magazine on-line ( gen aoro ). 

 


2 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa spun, parerile sunt impartite. Mie nu mi se pare ca la al doilea strat le incarca, mie chiar imi place cum se vde. Si mi se pare ac le si alungeste, poate pentru ca genele mele sunt destul de maricele si rar reuseste un rimel sa ma nemultumeasca din punctul asta de vedere. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :* In aceste poze am doar un strat, la 2 se lipesc genele intre ele de raman cu 3 smocuri :)) chiar le-am numarat, 3 tufisuri spre coltul ochiului extern si cateva genute rasfirate spre coltul intern. Si eu am genele lungi, dar am avut rimeluri care chiar mi-au dat impresia ca le am si mai lungi, de asta am zis ca nu alungeste.

    RăspundețiȘtergere