Premiera Cenusareasa 2015

Pe 1 Martie a avut loc premiera filmului "Cinderella" la Teatrul El Capitan din LA, Hollywood, California.
Actrita din rolul principal, Lily James a purtat o rochie superba din colectia de toamna 2014 Elie Saab.
Nici partenerul ei de film, Richard Madden nu s-a lasat mai prejos, intr-un costum clasic  negru, marca Dolce & Gabbana.
Prima data cand am vazut trailer-ul filmului am fost putin dezamagita de alegerea producatorilor: nu mi-a placut deloc Lily James. Este frumusica, dar nu destul de atragatoare pentru rolul Cenusaresei. Nu neaparat in sensul ca nu seamana fizic la fata cu Cenusareasa din desenele animate Disney, ci mai degraba cu expresivitatea ei: nu imi spune nimic interpretarea ei actoriceasca. Asta din ce am vazut in trailer, poate o sa imi schimb parerea dupa ce vad filmul. 
In schimb, recunosc ca atunci cand am vazut aceste poze mi-a trecut putin din "suparare".
Arata ca o adevarata printesa in aceasta rochie de bal, iar accesoriile alese de ea (sau echipa ei de promovare) au fost in ton cu povestea filmului:

 O poseta tip clutch in forma de ceas de la Charlotte Olympia cu inchizatoare din aur si decorat cu cristale Swarovsky. Limba ceasului ( tot din aur ) este inghetata undeva la ora 11 pentru a pastra vie magia vrajii. Daca va doriti aceasta posetuta si aveti disponibili 2000 de dolari, transportul e gratuit :)
Pantofii de la Christian Louboutin nu sunt pe placul meu, dar sunt ridicati in slavi pe toate site-urile ce au scris despre aceasta premiera. Nu imi place fluturasul, nu e in ton cu rochia si nici cu povestea. Nu ma incanta nici pietricelele de pe toc, dar asta e pur si simplu o parere personala. M-as fi asteptat sa poarte pantofi din cristal la o asa rochie :) Dar la cat de incomozi ar fi, nu cred ca s-ar fi incumetat nici platita sa poarte asa ceva :)))
Imi place ca la premiera a purtat parul prins, pentru ca ii sta muuult mai bine decat cu el desfacut. Apropo, nu imi place nici rochia din film, e prea umflata si nu vad nimic special la ea. Again, my opinion!

Voi ce parere aveti despre rochia de la premiera si cea din film, va plac ambele sau sunteti de acord cu mine: prima e superba, cealalta e  doar ok?

In Romania, premiera va avea loc pe 13 Martie 2015. Abia astept! Voi aveti de gand sa mergeti la acest film, va tenteaza?


5 comentarii:

  1. E superbă rochia de la premieră, Elie Saab are numai creații superbe! Daaar... ce m-a dat gata pe mine e geanta. E mortală! Dar și prețul tot mortal e. Noroc cu transportul gratuit. :))
    Sunt curioasă de film, dar nu într-un mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamaa...e divina rochia de la premiera. Pantofii sunt criminali, mie una imi plac mult, mult de tot!!
    Nici nu stiam de film :)) Poate am sa ma uit si eu, deocamdata astept sa apara Insurgent, abia il astept...am vazut de curand Divergent si stau ca pe jar..dar pana pe 20 martie mai e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am mai fost la cinema de cateva luni bune si vreau sa vad ceva frumos pe ecran mare :D restul filmelor le gasesc eu pe net :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut atatea versiuni de Cenusareasa, si animat si film, incat sunt curioasa sa vad daca au inventat ceva nou ! sau daca e clasica poveste, cu actori, decor si costume diferite :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am cinema in oras si trebuie sa merg al cativa zci de kilometri asa ca merg foarte rar, dar divergent sigur merita vazul la cinema.

    RăspundețiȘtergere