Tea Tree Blemish Stick Thursday Plantation, Review

Acum cateva luni de zile, sora mea a castigat cateva produse de la Thursday Plantation pe blogul BeautyBarometer, printre care si un baton corector cu ulei de arbore de ceai pentru acnee. 
Dupa ce am vazut efectele pe pielea ei si cat de laudat este arborele de ceai pentru efectul lui antibacterian si contra acneei, mi-am cumparat si eu unul. 
Rau am facut! Ar fi trebuit sa incerc mai intai batonul ei, dar am zis ca nu e igienic. Mai tarziu mi-a dat prin cap ca puteam sa iau produs din sticluta fara sa folosesc aplicatorul, cu un betisor cu cap din bumbac si scuteam 37 de lei. 

Este un gel incolor, cu miros puternic de arbore de ceai si menta, care intra repede in piele. Desi pe eticheta spune ca nu usuca pielea, nu este adevarat. Usuca chiar foarte rau pielea si mereu am senzatia de piele care tine dupa ce folosesc acest produs. Produsul trebuie aplicat doar pe zona afectata, dar eu mereu ating si pielea sanatoasa. 

La mine, acest produs, nu a avut niciun efect, spre deosebire de sorumea, care aplica produsul seara, direct pe zona afecatata (pe cosuri mai pe romaneste) si pana dimineata disparea inflamatia sau se reducea vizibil, iar in 2 zile nu se mai vedea nici urma de cos pe fata ei. In schimb la mine, zero barat. 
Exemplu concret: saptamana aceasta m-am luptat cu morile de vant, mi-au aparut vreo 3-4 cosuri: la inceput pete rosii sub piele, peste noapte "au facut" cap alb, am aplicat gheata pe ele, s-au dezumflat putin,  au ramas ca niste umflaturi mari sub piele, iar acum am iar niste urme rosii.  Am folosit acest baton din arbore de ceai de prima data cand am simtit ca imi apare ceva sub piele, de  cateva ori pe zi si tot degeaba. Ba de la o zi la alta, parca tot mai mare se faceau ( cosurile).  Au trecut fix 7 zile si inca mai am urme rosii pe fata in zona respectiva. Pe langa batonul acesta corector, am folosit si Brevoxyl, de 2 ori, dar vad ca nici acest produs nu mai are efectele spectaculoase de pana acum. 

Am acest baton de 3 luni de zile si niciodata nu m-a ajutat. Nu stiu de ce la ea a avut efect si la mine nu. Ambele avem tenul mixt, gras in zona T, normal in rest cu tendinta acneica. Sa spunem ca eu am putin mai mult tenul gras decat ea. In rest, nici o diferenta. Acneea este de cauza hormonala ( doar in acea perioada a lunii, si la mine si la ea). Care e problema atunci? De ce functioneaza doar la ea si la mine nu? Habar nu am. 

Daca nu m-a ajutat pe mine, nu inseamna ca nu este un produs bun, dar ... imi e ciuda :)))

Daca vreti sa aflati informatiile oficiale despre acest produs, intrati aici

Voi ati folosit acest produs? V-a ajutat? 

3 comentarii:

  1. Nicoleta Alexandra11 martie 2015 la 22:58

    Si eu l-am folosit si nu a avut niciun efect. Atunci cand il aplicam pe cos simteam ca e lipicios si ma manca fata:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci scorul e 2 la 1 pana acum :))) Bine macar ca eu nu am avut reactii adverse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Asa cum scrie si in link-ul tau din articol(spre site-ul lor) acest produs este un:"Stick natural pentru petele lasate de acnee si iritații ale pielii", iar in articolul la tine apare ca "baton corector cu ulei de arbore de ceai pentru acnee".
    Tu l-ai folosit pentru acnee, dar produsul se utilizeaza pentru petele ramase de la acnee, sunt 2 lucruri diferite.
    Factul ca uleiul din arbore de ceai din acest stick a ajutato pe sora ta sa se vindece de cosuri, e un lucru foarte bun pentru un produs care nu trebuie sa faca asta.


    Cei de la BeautyBarometer, folosesc pt acnee un "Gel medicinal anti-acnee cu arbore de ceai impotriva acneei (cosuri)" - https://www.facebook.com/BeautyBarometer

    RăspundețiȘtergere