Ascutitoare cosmetica

Acum cateva luni de zile, de Black Friday daca nu ma insel, mi-am comandat 4 creioane de la NYX, dupa ce le-am vazut prin videoclipurile Valentinei. Dupa ce mi-au venit, din pacate, am constatat ca nu sunt creioane retractabile cum credeam eu, ci ca trebuie ascutite. O mica dezamagire, dar asta e, am ascutitoare dubla, nu-mi fac probleme gandesc eu in sinea mea! Dar....surpriza! Ascutitoarea mea metalica, care pana acum se potrivea la orice creion cu diametru mai mare nu a mers. 


Am fost la prima librarie ce mi-a iesit in cale si-am cumparat alta: mov albastrui, ca mi-a placut culoarea. Ce credeti? A functionat? ........................  NU!


Ajung in supermarket la cumparaturi. Imi incerc norocul si aici. Aleg una mov rozaliu de data asta si are si spatiu pentru depozitarea cojitelor. Pare ok la prima vedere. Ajung acasa si fac testul! Fail !!! Again!


Deja eram cu nervii la pamant. Nu de alta, dar de cateva luni numai creioanele astea le folosesc, am uitat de farduri complet. Le-am folosit pana la tocirea varfului complet. Hai sa vi le si arat, sa vedeti despre ce e vorba:


Dintr-o data m-am desteptat si mi-am dat seama ca trebuie sa existe ascutitori special pentru creioanele cosmetice si ca trebuie sa merg la un magazin specializat, nu sa cumpar ascutitoare pentru creioane de colorat. Better late, than never! Zis si facut! Am mers la un magazin Flormar. Si am luat si unul din creioane dupa mine, sa ma asigur de data asta. O fata foarte draguta de acolo m-a lasat sa o si incerc desi m-a asigurat din prima ca o sa mearga, dar eu ca Toma necredinciosul am vrut sa o probez, ca doar platisem vreo 25 de lei pe celelalte, nu mai vroiam sa dau banii degeaba si pe asta.
Victorie!!!! Am gasit una care s-a potrivit! De fapt, era singurul model de ascutitoare din magazin :))  A costat doar 12 lei. Nu imi cumparam eu mai bine altceva de 25 de lei, daca veneam aici din prima? 


Imi place pana si punguta in care e ambalata, are un fel de fermoar. Asa o pastrez, ca nu vreau sa se puna praful pe ea :)
Are si "cos de gunoi". Am ascutit toate cele 4 creioane fara sa-l golesc. 

Daca aveti nevoie de o ascutitoare pentru uz cosmetic, v-o recomand cu increderea pe aceasta. Dupa atatea incercari esuate chiar imi pierdusem speranta. Sa va arat si o comparatie intre ele.

La prima vedere nu vad mare diferenta, ba inca cea movulie pare ca are diametrul mai mare. Dar nu e asa in realitate. Creionul intra in toate, doar ca nu "se invarte". Doar in cea neagra poate fi ascutit.


Voi ati intampinat probleme de acest gen? Aveti ascutitoare cosmetica sau una "normala", cumparata din librarie/magazin? 



9 comentarii:

  1. Interesanta postarea si folositoare. O adevarata aventura!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa, nici nu am stiut ca ai blog, poti sa-ti dai seama? Rusine sa-mi fie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum am scris si in articol: better late than never. Sunt la inceput,"activez" doar de vreo 3 luni, asa ca nu ai mult de recuperat daca ai chef sa citesti ce-am scris pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc :) cand am cautat pe net despre ascutitoare cosmetica nu am gasit nici un articol pe blog si asa mi-a venit ideea sa scriu, macar sa-i foloseasca cuiva, sa nu treaca prin nervii mei :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. De 3 luni si atatia followersi pe fb??? Zi-mi si mie cheia succesului!

    RăspundețiȘtergere
  6. De 3 luni am blogul, pagina de facebook are mai mult de un an si la inceput am avut un magazin online de haine, de asta sunt atatia oameni, nu datorita blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. O am si eu pe cea metalica,a mea merge perfect :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok, am inteles, multumesc:). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai noroc atunci. Eu am 2 metalice, identice si nici una nu a mers.

    RăspundețiȘtergere