Slabitul e un chin? Incearca Gerlineea!

Cine poate sa spuna cu mana pe inima ca e multumit de felul in care arata? Ca nu ar mai vrea sa slabeasca macar vreun kilogram - doua? Eu nu cunosc pe nimeni si sunt prima care ridica mana cand vine vorba de incercat o dieta noua sau un program nou de sala. De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea. Am fost un copil supraponderal, o adolescenta grasuta si acum o femeie implinita! Nu-mi place termenul acesta, dar nu stiu cum altfel sa ma descriu. Daca as scapa de cateva kilograme as fi mai fericita si m-as simti mai bine in pielea mea. Valoarea indicelui meu corporal este 22,86 ceea ce inseamna un ICM normal. Greutatea mea poate varia intre 59 si 68 de kilograme, iar eu acum la 63 kg ma simt GRASA! In fiecare an, la inceput de martie incepe cursa slabitului! In timpul iernii nu merg la sala si cum de regula corpul are nevoie de mai multa energie in aceasta perioada, mananc mai mult, ceea ce duce implicit la kilograme acumulate. Cum vine primavara, incepe si "stresul slabitului" :  vine vara, trebuie sa arat bine in costum de baie!

Dupa ce am cautat pe net diverse procedee si regimuri de slabit, am gasit intr-un final varianta potrivita pentru mine: programul de slabit cu ajutorul produselor Gerlineea.

De ce am ales Gerlineea? In primul si in primul rand pentru ca eu nu pot renunta la dulce, sunt dependenta de ceva bun, in special de ciocolata, de sentimentul de fericire pe care il am cand stiu ca mananc ceva gustos si pe deasupra "permis" in dieta si aici ma refer strict la batoanele dietetice Gerlineea:


Daca vrei sa slabesti ideal ar fi sa inlocuiesti 2 mese principale cu substitutele de masa Gerlineea si daca vrei sa iti mentii greutatea trebuie doar una singura.

In cazul meu, pentru cele 3 kilograme de care vreau sa scap zic eu ca este suficienta inlocuirea unei singure mese cu aceste produse, pentru  ca nu vreau sa-mi stresez corpul si nici mintea :) 

Cred ca fiecare isi cunoaste cat de cat organismul si stie ce trebuie sa faca pentru a slabi. Vorba aceea: la teorie sunt as, cu practica e mai greu. Eu slabesc cel mai usor cu un regim bazat pe proteine, iar batoanele cu cereale Gerlineea contin o cantitate insemnata de proteine, care mentin senzatia de satietate ( si in cazul meu bifeaza si nevoia de dulce )

Va provoc la duel! Cine vrea sa slabeasca odata cu mine?  Va prezint mai jos varianta de regim care mie mi se potriveste cel mai bine:

Mic Dejun: 2 oua fierte/ omleta fara ulei cu putina branzica sau 2 feliute de sunca de pui.
Mic Dejun bazat pe produse Gerlineea: 1 iaurt mic maxim 3% grasime 3-4 biscuiti Gerlineea.


Atentie! Nu tot pachetul cum apare in poza, doar 3-4 biscuiti :)

Pranz: Pui cu legume/ Friptura de vita cu salata verde/ Orez cu legume
Pranz bazat pe produse Gerlineea: 2 batoane de slabit Gerlineea. Preferatele mele sunt cele de ciocolata cu inima de alune.

Pe toata perioada lunii Martie puteti cumpara aceste batoane dietetice (indiferent de aroma) cu 10% reducere de pe http://nutrivita.ro/

Cina: Peste cu legume/ Pizza cu ton sau pui ( da, pizza dietetica, cine vrea reteta sa-mi lase un comentariu )
Cina bazata pe produse Gerlineea: Supa crema de mazare/Dovlecel


Si pe tot parcursul zilei muuuulta apa! Apa este esentiala pentru procesul de slabire. Nici sportul nu strica, dar asta depinde de fiecare acum.

Ce parere aveti despre regimul meu? Vi se pare simplu de urmat? Ati schimba ceva la el? Eu zic ca nu mori de foame cu el, dar daca totusi simti nevoia sa mananci ceva intre mese poti alege un mar sau 1-2 biscuiti Gerlineea.

Ati incercat produsele Gerlineea? Va plac? Ati avut rezultate? V-am tentat sa le incercati?





10 comentarii:

  1. Eu nu consider ca slabitul e un chin ,doar ca necesita multa ambitie,sport si o alimentatie corecta pe cat posibil.Eu am slabit abtinandu-ma de la paine ,iar acum pot manca oricand si orice ca nu ma mai ingras :)) O sa-i recomand mamei mele regimul tau si produsele Gerlineea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu un biscuite si un baton. Le-am primit de la o blogerita care a participat la campania de testare Garlinea. Mie mi-au placut mult produsele, gustoase si satioase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu pot spune cu mâna pe inimă că îmi place cum arăt și chiar și după două sarcini am revenit la cele 50 de kg ale mele, la 1.67, fără efort.Nu am avut probleme niciodată și nu am fost nevoită să țin diete.Nu știu mai nimic despre aceste produse, dar cred că nu poți slăbi doar cu niște biscuiței.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am gustat si e u produsele sunt foarte bune, chiar ma tenteaza sa incerc o dieta cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am slabit dupa nastere fara produse speciale, am alaptat bebita, am iesit la plimbare pe jos zilnic 2-3 ore si am mancat cat de sanatos poate un om obisnuit !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt invidioasa. Eu nu am copii si tot grasa sunt :))) Problema mea sunt dulciurile, ca de mancat am grija sa fie cat mai sanatos si fara prajeli.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum chiar ca sunt geloasa! Eu fara copii, la 1.66 cm am 63 de kile. Si nu sunt grasa, doar putina burtica. Dar tu la 50 de kg cred ca esti model. conteaza foarte mult si constitutia corpului, dar totusi de la 63 la 50 e cale lunga...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda...Oricum, cred că metabolismul meu este ok și am arderi intense, pentru că mi se întâmplă să mănânc noaptea și nu se depune.Singura problemă, unde aș dori să umblu puțin, este un început de celulită de pe coapse, și încerc să fac mișcare și să mă hidratez mai bine + masaj.Îi doresc să te ții de treabă și să ajungi la ceea ce îți dorești.

    RăspundețiȘtergere