Oje din gama The One

Pana sa scriu acest articol am incercat de cateva ori ojele de la Oriflame, din game The One. Dar ca sa fiu corecta, trebuie sa recunosc ca am incercat o singura nuanta din cele doua primite si anume nuanta Orchid. Desi am avut intentia sa incerc si Capuccino nu am reusit. De doua ori am dat cu Capuccino pe o unghie si tot de doua ori le-am sters la cateva secunde dupa aplicare. Nu-mi place culoarea, nu pot sa "o inghit". Ma deprima, e prea inchisa. Nu-mi place maro-ul. Nu-mi place nici cafeaua nici capuccino :)))  

Imi place sticluta cilindrica, are 8 ml. Pensula este destul de lunga ( ma enerveaza anumite marci in care pensula se opreste la 3 sferturi de fundul sticlutei ).
Am aplicat oja intr-un singur strat. Se intinde usor, frumos, fara striatii, culoarea e pigmentata. In doua tsraturi mi se pare prea groasa, dar se vede frumos si asa, doar ca nu imi place senzatia de unghie incarcata. Acum fiecare face cum ii place si cum se simte mai bine. 
De obicei si eu aplic 2 straturi, aceasta este prima oja la care simt ca am nevoie doar de o singura aplicare. Si asta e un lucru bun. Economie de timp, rabdare si produs, pana la urma. 
Un alt plus: se usuca foarte repede si rezista 5 zile fara probleme, in conditiile in care am spalat vase si am facut si curatenie in casa. Oja este lucioasa, cum imi place mie. Nu am mai aplicat top-coat. 

Pedichiura rezista 3 saptamani fara reimprospatarea culorii. Aseara le-am sters si am aplicat din nou aceasta nuanta: nu m-am saturat inca de ea. 

Voi ati incercat oja The One? Va place? Din cele doua nuante care va place mai mult? 

2 comentarii:

  1. Si eu am incercat ojele de la The One , dar diferenta intre noi este ca mie imi place culoarea Capuccino si oja Orchid a devenit "proprietatea" surorii mele :))

    Te invit si pe blogul meu : http://unforeseeable-blog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase ojele , imi palc mult si culorile si rezistenta ! Te astept si pe blogul meu !Pupici ! :* http://beautywithcriss.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere