Accesorii de la Sheinside.com

Eu am colectii intregi de accesorii. Imi place sa cumpar, sa ma uit la ele, sa stiu ca sunt ale mele! Problema mea e ca nu le port. Am impresia ca nu mi se potrivesc. Alte ori sunt asa de intarziata ca pur si simplu nu mai am timp sa pun cercei in ureche sau sa aleg o bratara sau un colier de pus la gat. DE la anul mi-am pus in cap sa ma schimb! SA incep si eu sa port ce-am agonisit pana acum. Si cum e sfarsit de an si se apropie sarbatorile, bineinteles ca nu am rezistat tentatiei si am cautat pe net diverse accesori. Cel mai mult imi plac:

1) Acest colier multicolor: mi se pare usor de purtat la o rochita de vara, neagra sieu am atatea...
2) Acest lant cu pandativ: pentru ca am o fusta verde de exact aceeasi culoare. 
3) Bufnita asta roz si dragalasa: mai am un lant cu bufnita, de fapt mai am 2, dar nu sunt roz :)) 
4) Cercei lungi:  sincer nu ma vad purtand acesti cercei, dar imi plac super mult. Imi place modelul si culoarea, dar poate daca o sa ii cumpar, atunci o sa ii port. Daca nu, ii pun la colectie si ma simt bine :)

Vestea buna e ca toate acestea sunt la promotie, unele au pana la 80% reducere. Daca vreti sa vedeti mai multe modele de accesorii, dar si hainute, puteti intra aici



5 comentarii:

  1. Ce frumuseti! :D Si eu colectionam brizbrizuri, si le si purtam :D De cand sunt mamica port doar la ocazii pt ca trage fii-mea de ele :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut ca sunt unele din lemn, special pentru mamici si copii. se agata copii de ele, ba chiar le si rod :)) sunt ecologice. si modelele sunt destul de frumusele.

    RăspundețiȘtergere
  3. un site cu multe lucruri frumoase si la preturi acceptabile ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, cauta pe google colier alaptare si o sa gasesti multe modele. Mie imi plac cateva modele de aici http://hiphip.ro/collections/coliere-alaptare

    RăspundețiȘtergere