Fard de Pleoape Color Riche L'Ombre Pure 101 Macadam Princess

Acum ceva vreme citeam despre lansarea fardurilor de pleoape Color Riche L'Ombre Pure de la L'Óreal si in Romania. Le stiam deja de pe youtube si m-am bucurat sa le vad si la noi in magazine. 
Visam sa imi cumpar nuantele 201, 206 si 301, dar nu am avut noroc de ele, nu le-am gasit. Nu am vazut niciodata toata colectia in magazine, unde am fost aveau doar cateva nuante.

Am primit nuanta 101 Macadame Princess la intalnirea bloggerilor organizata de Ani de la BeautyBarometer si desi initial mi s-a parut prea inchisa pentru mine, a devenit rapid unul din fardurile mele preferate in conditiile in care nu am mai folosit nuante de gri pana acum. 
Este un fard mono, tip gel-pudra ( nu e prafos), se intinde foarte usor si chiar rezista pe pleoape pana la 8-10 ore fara baza!
Ca sa va faceti o ideea am aplicat prima data ( stanga cum priviti monitorul) fardul simplu, apoi peste creionul fard de la NYX in nuanta Cottage Cheese ( alb) si ultima data peste o baza nude, tot de la NYX. Se vede usor cum se schimba nuantele. Mie imi plac toate, dar ma atrage mai mult varianta din mijloc, pe baza alba. 
Un fard mono L'Óreal Color Riche Pure costa in jur de 45-60 de lei, in functie de unde il cumparati ( Emag, Dm, Douglas). Azi am vazut in brosura Dm de sarbatori ca este 41% redus, adica 35 de lei. Merita cumparat la pretul acesta.  
Aici m-am jucat putin cu fardul, la un ochi e mai pronuntat, la celalat nu. La unul am folosit eyeliner pe waterline, la celalalt nu. Nu se vad prea bine culorile pentru ca am un jaf de telefon. Sorry. 
Zambetul meu de Monalisa :) Aici am o combinatie de mov si gri. In realitate nu era asa de pronuntat movuliul, dar de la lumina artificiala se vede asa. Era un machiaj mai finut. 
Si aici un roz cu gri, urcand scarile in Arcul de Triumf. Era ora 7 seara si eu aveam machiajul realizat de la 5 dimineata, inainte de zbor. Nuanta de roz s-a cam dus, fata imi lucea, rujul a fost reaplicat, dar fardul gri nu s-a clintit. Chiar e rezistent. 

Va place nuanta Color Riche L'Ombre Pure 101 Macadam Princess? Voi ce nuante ati alege din aceasta colectie?




4 comentarii: