OASAP Relaxed Cropped Knit Sweater

Cand eram bebe, mama ma imbraca numai in galben. Bineinteles ca nu am nici o amintire despre asta si nici poze :( Nu stiu cum se face, dar nu am multe haine galbene, asa ca am zis sa remediez acest lucru si mi-am comandat aceasta bluzita de la Oasap:
Draguta, nu? Mi-a placut modelul crosetat, am vazut ca au doar o marime disponibila si gata, am dat comanda. Imi place culoarea in realitate, e un galben tare, dar care ma prinde, zic eu, nu?
 M-am bucurat sa vad pe site ca e din bumbac. La atingere, nu e nici aspru, nici moale sau catifelat, nu zgarie pielea. Ma simt bine in el.
Nu va mirati de moaca mea, nu sunt machiata deloc, doar rujata :)) Nici macar nu mi-am aranjat parul, dar cand omul nu are de lucru si nici inspiratie, isi face!
Va place cum imi sta pana acum? Pare o bluza  in regula, nu? Ei bine, v-am pacalit! Uitati cum arata de fapt bluza asta pe mine:
Oribil! Stiam ca este o bluza scurta cand am comandat-o, dar nu imi imaginam ca e in halul asta de scurta. Am probat in HM o bluza scurta si mi-a placut foarte mult cum imi sta, am avut exact acesti pantaloni pe mine, care au o talie medie spre inalta si bluza din HM era exact la limita taliei, nu se vedea nici o portiune de piele.
Din poza de pe OASAP nu mi-am dat seama ca manecile sunt 3 sferturi, data viitoare trebuie sa casc mai bine ochii la datele despre masuratori. Recunosc ca in mare parte a fost vina mea. Nu am citit decat marimea bustului ca sa ma asigur ca imi vine, in rest cand am vazut ca e free size nici nu mi-a trecut prin gand ca s-ar putea sa fie larga de mine, ba chiar ma gandeam ca e o sansa sa fie super stramta. Sa ma invat minte sa nu mai comand doar dupa poza :))
Pe site apar si poze cu fete care au comandat aceasta bluza si pe ele chiar arata bine. Care e explicatia? Fetele alea sunt muuult mai slabe decat mine, recunosc, dar pe ele nu arata larg. Cum vine asta? Eu sunt mai grasa, dar pe mine sta ca pe gard? Cred ca au modificat bluza cumva, ca altfel eu nu gasesc o explicatie logica. Poate ma lamuriti si pe mine.
25 $ dusi pe apa sambetei, noroc ca jumatate am avut credit de la Oasap si eu am platit doar jumate. Tot e ceva, o pierdere mai mica. 

----------- edit
Mi-am dat seama de ce pe fetele alea de pe site pare mai lunga bluza: pentru ca nu au sani :)) sau ca sa ma exprim corect: au sanii mai mici decat mine, si prin urmare e bluza mai lunga! alta explicatie chiar ca nu imi trece prin cap.

12 comentarii:

  1. Hai ca nu-ti sta asa rau!! E super culoarea, pacat ca e cam scurt, daca mai puneu un picut de material, era perfect!.


    eu nici nu ma uit la produse de genul acesta "cropped sweater", nu am abdomenul de invidiat, aaa ca ma abtin :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. In mod normal nu ar trebui sa se vada abdomenul. si crede-ma ca daca eu cu burta mea, pot purta, tu nu ar trebui sa iti faci griji. Si ca sa iti faci o idee eu am masura M, chiar L uneori, pe cand am vazut ca tu esti S sau XS. Cativa cm in plus ar fi fost ideali .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eii, sa nu exageram, nu port XS, purtam in tinerete :)) Port S la tricouri. bluze si uneori la jachete M. De fapt sunt intre S si M, la Bershka port M si am facut greseala sa-mi iau S si ma strange jacheta..las ca o am pe mama, sormea.


    Cat despre top, cred ca e buna ideea aia cu sanii :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, asa o sa fac si eu cu bluza asta, o pasez la soru-mea, dar si aici e o problema: e mai slaba, dar are sanii mai mari. sunt curioasa sa vad cum o sa ii vina, dar asta abia la Craciun o sa aflu :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) Sa imi spui si mie :*

    RăspundețiȘtergere
  6. E draguta culoarea si mi se pare ca iti vine bine. Nu l porti purta cu un maieu negru pe sub?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba da, am incercat cu un maieu dupa ce am facut pozele astea. Arata acceptabil, dar ma simt dezbracata. Poate daca as avea burtica mai mica, m-as risca sa port, dar prin maieu de vede grasimea :))) Cred ca ar trebui sa lipesc ultima poza pe frigider!

    RăspundețiȘtergere
  8. Te prinde foarte bine culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Smarandache Daniella10 decembrie 2014 la 09:01

    super frumoasa culoarea... si imi place explicatia legata de lungimea bluzei :*

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place culoarea si modelul este superb

    RăspundețiȘtergere