Produse terminate, 11

V-am spus acum cateva zile ca am golit plasuta cu produse terminate, dar nu a stat mult timp goala: deja am 2 produse in ea. Ma prinde Anul Nou cu ambalaje goale :)))
In ordine aleatorie si fara o preferinta anume:
1) Capsule de Salvie - au mai multe intrebuintari, dar eu le folosesc pentru tratarea transpiratiei. Momentan nu am vazut nici o imbunatatire, dar poate in timp vor functiona.
2) Spumant de baie cu aroma de trandafir de la Avon: imi place mirosul, spuma rezista cam 15 minute, dupa care incepe sa se dizolve; de obicei   eu folosesc 2 ''degete'' ( dupa cum vedeti sticla e sectionata in 12 portiuni, eu le spun degete). 
3) Floare de baie, despre care am scris mai multe aici
4) Luciu de buze de la Oriflame: Red Apple & Oat: imi place foarte mult culoarea, dar nu ma atrage modul de aplicare. Nu cred ca o sa il mai cumpar. 
5) Acetona Doina, capsunica: un miros acceptabil cat de cat, fata de acetona clasica care simt ca ma sufoca. De fapt nu am terminat aceste 2 sticluta, le-am varsat in alt recipient la care imi place sistemul de dozare. 
6) Pasta de dinti Parodontax: in cazul meu nu e adevarat faptul ca opreste sangerarile gingivale. E adevarat ca nu mi se intampla asta zilnic, dar minim o data pe saptamana tot "scuip" sange in timpul periajului. 
7) Periuta de dinti de la birou, acasa am varianta electronica. 
8) Crema depilatoare de la Veet: nu stiu cum mi-a scapat pana acum ne-aruncata, dar cred ca o am prin baie de minim 2 ani si nu am pus mana pe ea. Am vrut sa vad cum e, dar nu m-a incantat prea tare. E usor de folosit, dar la 3-4 zile a inceput sa creasca parul, asa ca nu ii vad rostul. 
 9) Servetele demachiante Bella, despre care puteti citi mai multe aici
10) Dischete demachiante Softino: ieftine si bune, cumparate din Lidl. Sunt doua pentru ca unul din ele l-am terminat la birou.
11) Aparat de ras de unica folosinta de la Bic, Pure Lady: le folosesc inainte de epilarea cu laser. V-am tot promis ca o sa scriu despre epilarea cu laser, poate o sa ma tin de cuvant zilele astea. 
12) Produsul meu preferat de demachiere si apa tonica in acelasi timp: apa micelara de la Bioderma, SensiBio H2O. 
13) Betisoare de ureche, folosite in cazul meu pentru corectarea machiajului. Nu am apucat sa ajung in Cora sa cumpar marca mea preferata, dar sunt bune si astea de la Ipek. 
14) Crema de maini de la Sephora, Myrtille BlueBerry, parerea mea despre ea aici
15) Gel de dus de la Dove, varianta mini-size.
16) Crema contur de ochi de la Oxyance, despre care am scris mai multe aici
17) Oja verde, nu am idee firma, este o sticluta foarte mica, culoare super frumoasa, dar care a fost folosita o singura data pentru ca nu am mai reusit sa deschid capacul. Se si vede pe ea cat m-am chinuit sa o desfac, am incercat si cu un cutit si sub apa fierbinte, dar degeaba.
18)  Oja mov, cred ca este Golden Rose: culoare frumoasa, folosita destul de mult. 
19) Carmin, aproape plin. Cumparat pe vremea cand imi taiam pielitele si imi trebuia dezinfectant. Acum folosesc solutii pentru indepartat cuticula, am scris despre acest subiect aici
20) Demachiantul Eye Make-Up Remover Express de la Flormar, review-ul aici

Nu cred sa mai termin ceva pana la sfarsitul anului. Nu de alta, dar sunt acasa la Tg-Jiu, nu la Bucuresti unde am majoritatea produselor. Poate doar sa gasesc produse pe care nu vreau sa le mai folosesc sau pe care sa le etichetez expirate. Voi ce ati mai terminat? 

Ati folosit vre-un produs din acestea terminate de mine? 




1 comentarii: