Tag: The Very Inspiring Blogger Award

Am primit acest tag de la Ira si vreau sa ii multumesc inca o data pe aceasta cale pentru ca s-a gandit la mine :) 

Iată regulile:
  • să enumăr 7 lucruri despre mine
  • să numesc alte 15 bloggerițe pe care să le anunț despre această nominalizare printr-un comentariu la unul dintre articolele de pe blogul lor.
Sa incepem: 

1) Inca ma uit la desene animate [ la 27 de ani : ))) ]. 
Daca nu ati recunoscut personajele, va spun eu ca sunt din Sailor Moon: Usagi si Mamoru!

2) Am terminat facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, dar nici pana in ziua de azi nu stiu ce vreau sa fac. Actualul meu loc de munca nu are nimic de-a face cu ce am terminat, nu ca as fi invatat ceva practic la facultate, dar vorba-vine. 
 3) Mult timp m-am imbracat doar in negru: si pentru ca eram grasa si aveam impresia ca arat mai bine, dar si pentru ca imi placea culoarea. De vreo 2 ani de zile am trecut la bluze albe, la ultima numaratoarea avem 10.
4) Ma bate gandul sa ma tund scurt, scurt. Cel mai scurt am avut parul pana la umeri si nu pot sa zic ca mi-a placut, aveam impresia ca imi face fata prea rotunda, dar eu vreau par scurt! La pariu ca daca ma tund scurt, in 2-3 zile o sa vreau par lung, chiar daca imi sta bine cu el scurt :))))


Nu trebuie sa va mai spun ca parul meu e ondulat si ca nu am placa de intins ,nu? Dar eu visez...

5) Anul acesta m-am plimbat prin 3 tari straine, pentru ca de la anul vreau sa economisesc serios pentru o casa si am zis ca trebuie sa ma rasfat putin inainte.
6) Nu am o fata expresiva. In toate pozele am aceeasi moaca, acelasi zambet, aceeasi expresie. M-am saturat eu singura sa ma uit la pozele cu mine ca arat la fel :)) si daca nu intelegeti la ce ma refer, e destul sa cautati poze cu Jim Carrey si o sa vedeti. 
 7) Am inceput sa mestec iar guma dupa o pauza de 10 ani. Am zis sa mestec guma cand imi e pofta de ceva dulce. Nu prea functioneaza strategia, parca imi face mai multa foame. Imi plac cele cu arome de fructe in general. Am zile cand termin 2 pachete la zi si zile in care nu ma ating de ea.

Eu o nominalizez pe Cristina si cam atat pentru ca majoritatea fetelor pe care le urmaresc eu au facut deja tag-ul sau au fost invitate de altcineva, iar daca e cineva care citeste blogul meu si nu l-a facut, e invitat cu drag sa il preia sau sa imi raspunda in comentarii :)





5 comentarii:

  1. Vaiii , multumesc pentru ac te-ai agndit la mineee!!


    Sper sa am ceva timp sa-l fac si eu azi, pupici! :*




    Si nu-ti sta rau deloc cu parul tuns scurt :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept raspunsurile tale :) Mie cand imi place parul scurt, cand nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sailor Mooooooon! Mie imi placea Sailor Marte, asta apropos de par scurt :D
    Tot Cibernetica am terminat si eu, si am intrat direct in sfera asta a..rpogramatorilor. E ok, imi place :D
    Si eu am par ondulat si majoritatea vietii mele a fost scurt. Am avut placa de la 17 ani si asta m-a ajutat mult, dar am avut si tunsori care aratau tare dragut pe par ondulat.

    Mi-au placut raspunsurile. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce-am iubit Sailor Moon. :D Eu tot liceul si juma' de facultate m-am imbracat in negru, eram roackerita :D Daca mi-ar sta bine, m-as tunde si eu scurt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Incearca prima data un program de editat poze sa iti faci o idee cat de cat cum ti-ar sta.

    RăspundețiȘtergere