#Dichisar Targ de Martisor

Pe 27-28 Februarie are loc #Dichisar de Primavara sau targul de martisoare de la care nu trebuie sa lipsesti. Evenimentul va avea loc la Impact Hub Bucuresti ( Str. Halelor nr. 5, etaj 2 si 3, dupa Starbucks Unirii), cu intrare gratuita. 
Ediția de Mărțișor #Dichisar este gândită special pentru a ne ajuta să intrăm în atmosfera de sărbătoare, cu muzică bună, shopping creativ și una dintre cele mai bune cafele din oraș.


Absolut toate produsele pe care le veți găsi sunt lucrate manual de creatori români tineri și talentați: mărțisoare ingenioase, haine de primăvară, genți, bijuterii, cosmetice si gustări dulci, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toți: https://www.facebook.com/events/1656131851330219/
Eu abia astept sa merg din masa in masa, sa vad ofertele, dar ca de obicei plec de acasa cu temele facute si mi-am selectat o lista de produse care mi-au atras atentia.
Daca ti-e lene sa iesi din casa, fa-ti cont pe Uber cu codul "Dichisar"si te aduc ei gratuit, direct la usa clubului. Tu trebuie doar sa urci scarile sau daca nu te-ai dezmeticit inca, cu ... liftul :) 


Despre seria de evenimente Dichisar
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și imbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.
 
Cu sprijinul:

Si suportul media al:

Fashionably blogged by:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu