Modulator FM model T844C de la Tellur

In fiecare zi de munca pierd cam 2-3 ore din viata mergand cu masina de colo-colo, uneori si mai mult. Aglomeratie, nervi, soferi indisciplinati. Daca nu as asculta muzica probabil as innebuni. Iar dupa ce trebuie sa anticipez reactiile nebunilor din jurul meu care nu stiu ce inseamna semnalizarea, mai trebuie sa ascult si reclamele de pe radio! Nu le suport. Cand aud reclame, imediat schimb canalul, dar de cand cu legile concurentei toti sunt obligati sa aibe reclame aproximativ in acelasi timp, asa ca nu am alta solutie decat sa rabd si sa astept. Nu imi plac nici emisiunile de radio, conversatiile moderatorilor, telefoanele ascultatorilor, dedicatiile. Mi se par penibile. Stiu ca sunt putin nebuna, dar mie imi place doar sa ascult muzica. Nu imi plac nici glumele sau farsele de la radio. De cand am primit insa modulatorul FM de la Tellur in cadrul campaniei de testare gratuita Buzzstore, am scapat partial de aceasta problema pentru ca pot asculta muzica in voie. 
Spun partial pentru ca circul cu mai multe masini de la birou, plus masina mea si nu am semnal bun in toate. Banuiesc ca asta e cauza, nu siu exact, ideea e ca in unele masini merge perfect, in altele se aude incet, neclar sau cu zgomote ciudate. 
Modul de utilizare e super simplu: se introduce modulatorul in suportul destinat brichetei autoturismului, se seteaza radioul si modulatorul pe aceeasi frecventa dorita cu ajutorul butoanelor de pe modulator sau de pe telecomanda, se introduce un stick sau un card de memorie in modulator si gata se poate asculta muzica preferata. Melodiile se schimba usor de pe telecomanda, iar in acest fel ai control asupra muzicii daca ai ghinionul sa stai pe bancheta din spate :) 
Acest gadget are si alte functii in afara de cea de beza, de a reda muzica: poate memora ultima frecventa, volumul si chiar ultima melodie ascultata. Asa ca daca cobori din masina sa alimentezi, la intoarcere asculti muzica din punctul in care te-ai oprit cand pornesti motorul. 

Specificații tehnice:
   Frecvența de răspuns: 87.5-108 MHZ.
   4 modele de loop și 206 canale opționale.
   ecran LCD pentru afișarea cifrelor.

Singura mea problema cu acest produs este ca pe anumite masini functioneaza perfect, iar pe altele se aude incet, infundat, cu zgomote de fundal. Iar ghinionul face ca pe masina mea sa nu mearga bine. Dar pe total cred ca este un produs util la casa omului. Si mie una imi este mult mai usor sa pun muzica pe stick decat sa ard un cd-dvd. Cred ca nu am mai tras un cd de ani buni de zile si nici nu am in casa vre-un blank, pe cand stick-uri de memorie am in orice geanta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu