Suportul de tableta Tellur

Suportul auto Tellur pentru tableta, telefon sau gps este un accesoriu ce nu trebuie sa iti lipseasca din orice autoturism, indiferent daca esti sofer si ai nevoie de indicatii rutiere 
sau esti pasager si vrei sa treaca timpul intr-un mod mai placut. Suportul este compatibil cu orice tip de tableta/,ebook reader, GPS cu ecran intre 7"-10"

Suportul Tellur are 2 componenta: una  cu ventuze pentru suprafete plane si una cu clapete pentru tetiere. Eu nu am tetiere la masina, dar folosesc suportul auto cu ventuze pe consola centrala ( intre scaunele din fata) si in acest fel pasagerii din spate pot urmari lejer un film in acelasi timp. 

Pe acest suport se poate monta si telefonul dupa cum vedeti in aceste poze pentru ca nu am reusit sa scot tableta din mainile nepotilor cand am realizat aceste poze. Telefonul/ tableta sta fix pentru ca odata ce ai gasit unghiul potrivit cu ajutorul conectorului rotativ de 360 grade se blocheaza pozitia dorita si gata. 

Cutia contine: suportul pentru tetiera, ventuza pentru parbriz si dispozitivul de prindere pentru tableta sau orice gadget cu dimensiunile intre  7-10 inch si grosime intre 15 mm si 22 mm.‪ #‎buzztellur‬


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu