Noua imagine Max Factor este Marilyn Monroe

Cine nu a auzit de Marilyn Monroe? Dar cati dintre voi stiu cine e Norma Jeane? Eu recunosc ca sunt una din putinele? persoane care nu au  habar cine e si cum arata. Stiam ca Norma este numele ei adevarat, dar nu aveam in minte decat clasica ei infatisare: blonda si mereu machiata. Daca vedeam doar prima jumatate a colajului de mai jos, nu aveam idee cine e in poza.
In 1940, Norma Jeane a trecut pragul studioului de machiaj Blonde Room, patronat de Max Factor Junior si a plecat de acolo o persoana complet diferita. Dintr-o fata simpla, o bruneta ingenua cu ochi mari s-a transformat intr-o blonda platinata, cu buze rosii si o privire seducatoare.  

Pentru a celebra cei 80 de ani de cand Max Factor Junior si-a deschis pentru prima data portile studiolui de la Hollywood, echipa Max Factor  a ales un ambasador onorific, global glamour pentru a marca aceasta ocazie. Si cine altcineva, daca nu Marilyn Monroe, o diva, un sex simbol atemporal?! 
Cu ocazia acestei aniversari, Max Factor a lansat provocarea #GlamJan prin care incurajeaza femeile din toate colturile lumii sa experimenteze tainele machiajului si sa devina glam. Iar eu traduc asta prin (re)descoperirea frumusetii interioara si reinventarea frumusetii exterioare. Pentru mine sa fii glam, glamour este o stare de spirit. Ajuta si machiajul in mare masura, dar cred ca cel mai mult conteaza sa te simti frumoasa si seducatoare. 
 Accepta si tu provocarea #GlamJan si publica o poza cu tine nemachiata si una in care te-ai transformat intr-o diva :)


4 comentarii: