Beauty News, Let’s Love Life de la Melkior

Melkior a lansat o noua colectie : Let’s Love Life!
In aceasta perioada de topire a ghetarilor apar peisaje si culori noi. Topirea ghetarilor si cresterea nivelului apelor se datoreaza schimbarilor climatice si unei lupte care se da intre cald si rece. O lupta care se reflecta in culorile din noua colectie unde gasim culori calde care duc cu gandul la lava vulcanilor si culori reci care amintesc de ghetari.

O colectie in tendinte, o colectie care aminteste faptul ca planeta noastra este importanta si trebuie sa o ocrotim. Sa iubim viata, sa ne iubim propria viata, sa ocrotim planeta!

Noua colectie Let’s Love Life creata de Melkior cuprinde urmatoarele produse:
·         3 nuante de Oje: Lava, Ice, Hope (29 lei)
·         3 nuante de Farduri de pleoape: Volcano, Wish, Deep Sea (27 lei)

·         2 nuante de Rujuri: Irresistible, Deep Love (39,90 lei)
Cu ocazia lansarii noii colectii, Promotia Lunii aduce un CADOU special pentru toti clientii din magazinele Melkior sau de pe site www.melkior.ro.

Melkior te indeamna sa protejezi NATURA ! Cei care participa la aceasta campanie au sansa de a castiga cate o Trusa cu Produse Melkior.

Toate nuantele arata demential, dar recunosc ca am ceva preferinte: ma atrage in mod special oja Ice, fardul de pleoape Volcano si Wish, iar daca ar trebui sa aleg un singur ruj ar fi nuanta Irresistible. Voua ce va place mai mult?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu