Review crema hidratanta Beautiful Cosmetics

Odata cu venirea iernii, pielea noastra are nevoie de o bariera impotriva frigului, a vantului si nu in ultimul rand al soarelui. Crema hidratanta de la Beautiful Cosmetics m-a ajutat sa lupt contra gerului si a vantului, dar nu are factor de protectie solara. 
A trecut cu brio si de proba muntelui, adica am reusit sa stau cateva ore bune pe partie fara sa simt ace in obraji, iar seara inca imi simteam pielea hidratata.
Crema hidratanta cu antioxivita si vitamina E este o crema care se foloseste dimineata si seara. Am observat ca fondul de ten se aplica mult mai usor si chiar se vede mai frumos pe piele dupa aplicarea acestei creme, deci este o baza excelenta de machiaj. 
Este o crema cu o consistenta densa, dar se intinde usor si intra repede in piele. Nu imi lasa pielea grasa, lipicioasa sau stralucitoare. Imi simt pielea hidratata si protejata. Nu am simtit vreun efect de catifelare, dar am vazut in oglinda un ten mai frumos si mai luminos dupa doar cateva zile.  
Are o culoare usor rozalie ( roz murdar ) de la antioxidantul extras din samburi si pielita de struguri. Mi se pare ca are un miros uleios, dar nu se simte puternic si dispare repede. Poate fi folosit pentru orice tip de piele, inclusiv tenul sensibil, pentru ca nu contine parabeni, coloranti sintetici, parafine sintetice ( substante care irita pielea).  

Desi imi place, simt ca acest produs este unul de iarna, nu as folosi-o vara.  Poate si pentru ca eu personal prefer cremele "usoare": apoase, serurile sau cele tip gel. Nu as recomanda aceasta crema persoanelor cu ten gras. Eu am tenul mixt, dar ma inteleg foarte bine cu ea. Pana la urma depinde de fiecare.

Daca vreti sa incercati un produs romanesc, de la o campanie cu cateva diplome notabile si chiar medalii de aur in domeniul inovatiei cosmetice ( pentru antioxidantul antioxivita ), incercati acest produs cu incredere :)  



5 comentarii:

  1. eu o folosesc pe cea antirid si imi place :)


    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a fost confiscata cea antirid ! O foloseste mama. Trebuie sa scriu curand si despre ea, dar din perspectiva ei, ca eu am apucat doar de 2-3 ori sa o folosesc :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult crema asta, e extrem de buna, in special pe vreme rece. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi lasa pielea lipicioasa si luceste. Poate fiindca am tenul gras, chiar nu stiu de ce... si cea de noapte la fel :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu o folosesc,este foarte buna pentru tenul meu normal,sunt incantata de ea <3

    RăspundețiȘtergere