Ultima mea solutie: Laptop-Direct.ro

De cand am venit in Bucuresti, la facultate, am schimbat clasicul calculator cu un laptop. L-am luat la scoala dupa mine, cand m-a mutam era mai usor de carat, pe tren imi tine companie, plus ca stau in pat direct cu laptopul in brate. 7 ani de zile nu am avut nici o problema cu el, pana acum cateva luni cand a inceput sa se restarteze din senin. Nu am dat importanta la inceput. M-am gandit ca se supraincalzeste procesorul din cauza jocurilor. Dupa o vreme laptopul meu a refuzat sa se mai deschida. Bine ca nu eram singura acasa si am mers la colega de camera sa caut solutii pe laptopul ei.

Dupa luuuungi cercetari si cu ajutorul batranului Google, am determinat cauza problemei: incarcator defect! Norocul meu a fost ca prietena mea are aceeasi marca de laptop ca si mine: Toshiba; am incercat incarcatorul ei si laptopul meu s-a deschis fara probleme. In secunda doi am inceput sa caut magazine online care comercializeaza piese de schimb pentru laptopuri. 

Cea mai buna oferta pentru mine a fost incarcatorul de pe Laptop Direct . Cablul de alimentare l-am primit gratuit. Inca nu l-am folosit pentru ca l-am folosit pe cel vechi, doar incarcatorul se stricase, nu si cablul de alimentare. Dar ma simt mai in siguranta sa stiu ca am un cablu de rezerva. 


Am plasat comanda  seara, a doua zi am si primit-o. Am platit in sistem ramburs, adica cand a venit curierul , atunci am si dat banii. Am fost foarte multumita. Am gasit produsul usor pe site si cel mai important pentru mine: timpul rapid de primire. Am innebunit o seara fara laptop, nu mai rezistam si a doua zi fara. 

Aveam in plan sa imi cumpar si un cooler pad, dar dupa ce am schimbat incarcatorul am observat ca laptopul nu se mai incalzeste asa de mult si nici nu se mai restarteaza, asa ca am abandonat ideea. In schimb, am vrut sa-mi upgradez laptopul si am luat o memorie de 2 Gb . 

Comanda a venit la fel de repede, memoria s-a instalat foarte usor: am desfacut cateva surubele si in nici 10 minute, gata, aveam practic alt laptop. Se vede diferenta: "batranelul" meu a intinerit si eu am scapat de grija lui. Nu mai imi fac probleme ca trebuie sa-l schimb, cel putin pentru urmatorii 2 ani. 

Voi ati avut probleme cu laptopul? Cum ati rezolvat? Singurei sau cu ajutor specializat? Eu pot sa ma laud ca m-am descurcat singura, cu putin ajutor din partea magazinului de unde am cumparat piesele de schimb si a atotstiutorului Google, datorita caruia am descoperit problema ;) 






15 comentarii:

  1. Eu sunt praf la laptopuri, stiu doar sa-l pornesc, sa intru pe net si sa-l opresc ! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am terminat Cibernetica, nu ca as fi invatat ceva practic acolo, dar suna bine :)) cand aveam calculator umblam in el, am schimbat sursa, memoria, hardul, il aspiram si de praf :))) sunt profesionista, ce mai!

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer mie nu imi place sa lucrez pe laptop...prefer calculatorul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu lucrez foarte mult pe laptop ,imi place

    RăspundețiȘtergere
  5. mie la inceput m-i s-a parut c-am greu ,acum ma descurc mai binisor

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte util articolul! Un site bun si livrare rapida. Si eu am avut problema asta cu restartul si inca o am cand il las in sleep hau hibernate..

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu am laptop daca as avea il repara sotul ca se pricepe minunat articolul tau

    RăspundețiȘtergere
  8. nici eu nu am un laptop, dar e bine de stiut; asa mai invatam si noi cate ceva

    RăspundețiȘtergere
  9. am avut si eu probleme cu ''batranelul '' meu , insa tot cu ajutorul ''dl. google '' ,am gasit foarte repede un doctor pt el

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de ajutor, cautam asa ceva pentru laptop-ul fetei mele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc mult pentru acest articol mi-a fost de mare folos !

    RăspundețiȘtergere
  12. acest articol este super ador leptopurile daca se strica le repar

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim pentru frumoasele sfaturi.O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Și eu lucrez tot de pe laptop.Mi se pare mult mai ok, mai ușor de transportat, mai finuț, așa ca pentru o fată.Al meu are doar 2 ani și până acum este ok, nu mi-a făcut probleme.

    RăspundețiȘtergere