Bijuterii din argint

De cand mi-am pierdut cerceii preferati , pe cand aveam vreo 5 anisori, am refuzat sa mai port acest tip de accesoriu. Tin minte si acum cum aratau. Era un model cu o pietricica albastra deasupra unui evantai. Prima data am pierdut doar unul, cand ma jucam afara in spatele blocului. Am avut insa noroc si l-am gasit. A doua oara i-am pierdut pe amandoi la scaldat. Nici o sansa de a-i mai gasi. De atunci nu am mai purtat cercei. Nu am vrut sa mai trec inca o data prin aceasta drama. 

Cel mai mult imi place sa port inele, nu bratari, nu lanturi, pur si simplu inele. Prefer bijuteriile din argint. Nu imi place culoarea aurului. Si tot cautand modele de inele pe diverse site-uri, din curiozitate am intrat si la sectiunea de cercei. Am inceput sa vad modele din ce in ce mai frumoase. Cred ca o sa-mi inving aceasta teama de a mai purta cercei , o sa-mi calc pe inima si  o sa imi cumpar o pereche. Cel mai mult mi-a atras atentia aceasta pereche de cercelusi, un model delicat, inspirat din frumusetea naturii. Imi place cum au imbinat florile in crearea modelului de fluture. De asemenea, mi-a placut culoarea albastru-violeta a pietrelor folosite. Tanzanitul este o piatra semi-pretioasa. Se spune ca are puterea de a indeparta starile de letargie si de a scoate la suprafata sentimente represate. Un lucru benefic mie, care am obiceiul de a pastra in mine tot ce ma deranjeaza. Asa poate o sa fiu si eu mai deschisa, mai sociabila. 
Sa revenim la marea mea dragoste: inelele! Mi-am ales doar 2 modele: unul cu turmalin roz in argint filigranat si unul cu piatra zirconia mov si model rasucit.

Turmalinul roz creaza bucurie, entuziasm in viata si elimina regretele din trecut, iar zirconiul sporeste intuitia, alunga energiile negative si insomnia. In plus, zirconiul este piatra lunii mele de nastere (octombrie). 

Bijuteriile din argint cu pietre pretioase si semipretioase se asorteaza usor la orice tinuta, fie ea office, casual sau de seara. Orice as purta, mereu am pe deget un inel. Uneori imi asortez inelele la culoarea incaltamintei. Va dati seama ca asta inseamna automat ca sunt imbracata in negru. Alteori la culoarea ojei. Am cateva inele cu pietre colorate care merg purtate doar cu lac incolor. Presimt ca inelul cu zirconiu mov o sa intre in aceasta categorie, cea cu lacul incolor, pentru ca are o culoare destul de puternica si vreau sa captez toata atentia cu inelul, nu cu aspectul unghiilor colorate. 

Va plac alegerile mele? Care va atrage mai mult? 



26 comentarii:

  1. Observ ca la tine scrie "articol respins, linkuri incorecte" si nu vad de ce. AI modificat, ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Initial un link nu a aparut in articol, dar nu stiu de ce,ca eu l-am pus sigur ( cand am vrut sa-l modific la mine se vedea) Pana la urma cred ca se vad bine link-urile. Nici eu nu stiu, ca am aceasta problema la mai multe articole, eu am pus linkul pe anumite cuvinte, dar pe blog nu se vad. Si cum am fost plecata abia acum o sa citesc notificarile, sa mai modific ce se poate rectifica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase bijuterii.. Alegerile tale ma incanta..Mie mi-ar placea ultimul inel: cu zirconia mov si model rascucit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase, eu port doar bijuterii din argint <3

    RăspundețiȘtergere
  5. minunate bijuterii. ador argintul!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. minunate,ador bijuteriile,nu pot fara ele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe inelele, imi dau senzatia de printesele Disney (cele clasice )

    RăspundețiȘtergere
  8. ador inelul cu pietricica mov arata super

    RăspundețiȘtergere
  9. bijuteriile din argint dau o eleganta aparte
    foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere
  10. imi plac bijuteriile din argint foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac foarte mult bijuteriile de argint

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu la fel, am boala pe aur de cand mi-am pierdut cercelusii de aur cand eram mica. poate sa incep sa cumpar aur alb, dar nu am bani de investit momentan :))

    RăspundețiȘtergere
  13. inelele m-au cucerit din prima si cum eu port numai biuterii din argint cred ca am sa fac o gaura mare in buget

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte frumoase, fetele mele adora argintul, dar eu prefer aurul! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte frumoase alegerile tale. sunt modele deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  16. ador bijuteria de argint imi place inelul mov

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi plac foarte mult bijuteriile de argint

    RăspundețiȘtergere
  18. Toate sunt superbe.Multumim de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  19. Toate alegerile tale sunt frumoase, iar ultimul inel mi se pare mai special.

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu tot cu argintul sunt. Imi place si aurul, dar cel alb.

    RăspundețiȘtergere