Jurnal de dieta ( 3 )

De aproximativ 2 luni de zile am exclus complet zaharul din alimentatia mea. Am mancat dulciuri, dar doar din cele cu indulcitor. Corpul meu a fost "invadat" treptat insa de zahar pentru ca produsele Gerlineea contin o mica cantitate de zahar. Asa ca nu mare a fost mirarea cand am vazut azi dimineata 62,9 pe cantar, cand eu aveam 62,4. Sper totusi sa ma reobisnuiesc cu zaharul si sa revin la greutatea mea, ba inca sa si scad, ca doar asta e scopul meu: pierderea in greutate.

Programul meu de azi:
  • ora 12: omleta dintr-un ou cu bucati de piept de pui fiert.
  • ora 14: 3 biscuiti Gerlineea cu lamaie si vanilie
  • ora 16: 3 biscuiti Gerlineea cu lamaie si vanilie
  • ora 18: o pulpa la rotisor cu o salata de rosii cherry (fara ulei,doar otet si sare)
Fara paine ca de obicei. Am baut 1,5 L apa si Cola Zero 1 L.

Mi-a placut gustul shake-ului de ciocolata, seamana cu cerealele Nestle de ciocolata, dar nu pot sa mai beau pentru ca nu-mi place ideea de lapte. Nu sunt alergica sau ceva de genul, pur si simplu am amintiri proaste legate de acesta :)))  Nu am mai baut lapte propriu zis de la 3 ani de zile, excluzand bineinteles inghetata si produsele (dulciurile) care contin lapte.  Shake-ul inlocuieste cu succes o masa, pot sa zic ca aproape 4 ore nu mi-a mai fost foame, mai exact dupa 3 ore si jumatate am simtit senzatia de foame, dar am mai asteptat jumatate de ora pana am mancat pranzul. 
Eu o sa renunt la shake-uri, prefer batoanele Gerlineea si biscuitii. Asa ca am organizat un giveaway, cu premiu 5 plicuri de shake de ciocolata. Daca doriti va puteti inscrie aici.

De asemena, am primit de la Gerlineea 10 pachete de testare sa le ofer ca premiu fanilor mei.
 Eu am ales sa impart premiul pe din doua, adica 5 pachetele pentru 2 persoane. In acest fel imi este si mie mai usor la posta, sa pun 2 pachete, in loc de 10 , iar persoana care castiga are sansa sa le testeze pe bune, sa vada daca slabeste, decat sa vada doar gustul. Concursul il gasiti aici.
Fiecare pachet contine: 1 baton de ciocolata cu inima de caramel, un shake de ciocolata si 3 biscuiti cu lamaie si vanilie, plus un ghid de dieta Gerlineea. Sper sa va inscrieti si voi, chiar sunt bune la gust produsele. Succes!




1 comentarii:

  1. Pentru scaderea in greutate se recomanda inlocuirea a doua mese pe zi cu batoane sau shake-uri Gerlinea, iar pentru mentinere se recomanda inlocuirea unei singure mese/zi fie cu shake fie cu batoane :)

    RăspundețiȘtergere