Beauty bloggers meeting by Beauty Barometer

Miercurea trecuta v-am aratat ce mi-a adus Mosu', dar v-am lasat in suspans :)
Mosul meu are un nume: Ana Maria de la Beauty Barometer. Ajutata de mai multi spiridusi, a se citi sponsori, a venit cu sacul plin la #beautybloggersmeetingbybeautybarometer.

A fost o seara frumoasa, unde am revazut fete pe care le-am cunoscut la primul beauty workshop  la care am participat 
( Tavia, Alina, Maria, Anne, Florina, Oana, Stefania, Dana ) , fete pe care le citeam/citesc fara a le cunoaste fizic 
( Cosmina, Irina, Ana, Ioana, Monica )  si inca 2 fete care nu au inca blog, dar sunt cititoare fidele a blogosferei.
 Am vorbit vrute si nevrute, despre blogging, cosmetice, reduceri si lansari de produse, calatorii, familie si chiar despre barbati si soacre :))) cum sa nu se vorbeasca despre barbati intre o adunatura de femei?! Pe scurt, ne-am distrat ca intre prietene. Am avut si doua aparitii surpriza, 2 invitati speciali:
  • Monica de la compania Vectem care ne-a vorbit despre o gama de dermato-cosmetice de origine spaniola, care este pe piata romaneasca din 2004, dar despre care eu nu aveam habar, probabil pentru ca pana acum se gaseau numai in farmacii si nici nu au avut campanii de publicitate mass-media; recent au inceput sa se dezvolte, au intrat pe piata de comert online si sigur o sa auzim mai multe despre ei. 
  • Gina de la Academia Startline, despre care am tot auzit ca le-a invatat pe fete arta machiajului si de la care am retinut ideea ca poti incepe sa faci bani pornind de la un hobby. Daca o sa ii ascult sfatul, ramane de vazut :)
 Ma bucur ca am avut ocazia sa asociez fizic persoana cu blogul, pentru ca desi citesc muulte bloguri si am in minte pozele fetelor, recunosc ca le mai incurc, adica zic ca am vazut un outfit/articol pe blogul x, cand de fapt era pe altul :))) Acum nu mai am voie sa gresesc!

 Toate fetele prezente au primit un goodie bag, iar cele mai norocoase (printre care si eu) au castigat premii la tombole. 
Pe aceasta cale as dori sa multumesc si eu sponsorilor care au sustinut evenimentul:  Farmec (Gerovital) , Fa si Schwarzkopf ( Henkel ), Vichy, L'Oreal PAris, Vectem, Dove, Uriage, Sephora, Estee Lauder , Batiste Dry Shampoo (AdPharma), Melkior, Belfiore (Gamarde si Phyt’s Organic Makeup), Marionnaud Paris, QI Cosmetics.

Am primit si produse special pentru cititoarele mele: 3 cutiute de crema, travel size de 15 ml de la Vichy, puteti vedea concursul aici. Si la cat e de darnic Mosu' , are inca un premiu pentru voi , aici

* Pozele de la intalnire sunt preluate de pe http://www.kindofira.com/


http://www.oasap.com/content/502-up-to-70-percent-off-sale-nov-2014/?FL

 


4 comentarii: