Street style, casual si elegant pe Zonia.ro

La sfarsitul lunii o sa plec 4 zile la Paris. Prima mea calatorie in Franta si sper sa nu fie si ultima! Am stat mult si m-am gandit cum sa ma imbrac ca sa ma pierd in multime si sa nu fiu catalogata din prima ca un turist. Si nu e usoara alegerea pentru ca frantuzoaicele sunt cunoscute pentru eleganta, pentru simplitatea stilului si atentia la detalii. Noroc cu magazinul online Zonia unde am gasit exact ce mi-am dorit, de la tinute casual, in care sa ma simt confortabil, sa pot strabate usor Parisul de la un capat la altul, dar sa arat totusi sexxy si chic, pana la rochii de seara in care ma pot simti ca un super-model. Vorba lui Coco Chanel: "eu nu fac moda, eu sunt moda"! Niciodata nu am cumparat haine pentru ca sunt in trend, ci pentru ca imi plac si imi stau bine, desi recunosc ca am fost influentata de culorile "de sezon". 

Pentru primele doua zile in care vreau sa bat la pas Luvrul si alte cateva muzee, am ales 2 rochii de zii care imi inspira o atitudine rebela, boema si atragatoare, toate in acelasi timp. Te poti imbraca confortabil si in rochii, nu doar in colanti si blugi. Rochia neagra poate fi usor transformata intr-o rochie de seara doar daca schimb tenisii/cizmele cu o pereche de tocuri si ceva accesorii argintii. si asta conteaza foarte mult, o rochie 2 intr-unul, mai ales cand ai o limita de 7 kg la bagaje :))

Ma vad defiland pe Champs Elizee si luand pranzul in turnul Eiffel imbracata in rochia Krista Nude:

Dupa Coco, "o fata trebuie sa fie 2 lucruri: stilata si minunata". Eu cred ca si hainele pe care le alegem trebuie sa fie la fel. Moda se demodeaza, dar stilul ramane in esenta la fel. 
Cu greu am ales o singura rochie din cele peste 200 de modele de rochii de seara, dar m-a atras mai mult rochia din noua colectie Zonia: Misterious Black:
Am ales aceste tinute in minte cu excursia mea la Paris, dar se potrivesc la fel de bine si cu o tinuta urbana locala, ca doar tind sa fiu cocheta si fermecatoare tot timpul, nu doar cand plec prin tari straine ( sper eu !). 

Va plac alegerile mele? Ce mi-ati recomanda in plus? Pe Zonia apar colectii noi in fiecare miercuri si pana plec mai sunt cateva saptamani, timp destul in care imi pot completa trusoul de calatorie. 



3 comentarii:

  1. Ce site interesant! Pana acum nu l-am descoperit , noroc cu tine :*
    M-am uitat putin pe el si mi-au placut urmatoarele :
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-bekky-rose.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-carla-albastra.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-aline-caramizie.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-silvie-gri.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii/rochie-koralia-rosie.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii/rochie-karmine-neagra.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii/rochie-ambra-bleumarin.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii/rochie-verona-rosie.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-stacey-bicolora.html
    http://www.zonia.ro/rochii/rochii-de-zi/rochie-select-verde.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa fiu de ajutor :* Sunt multe modele care imi plac, e greu de ales.

    RăspundețiȘtergere