Crema de corp cu ulei de argan

Acum ceva vreme v-am povestit mai multe despre cum folosesc eu uleiul de argan.  Astazi va prezint inca o reteta, asemanatoare cu prima, doar ca in loc de crema de fata, am folosit crema de corp:
Crema mea de corp preferata in acest moment este cea de la Pellamar. Nu cred ca are nevoie de imbunatatiri, doar ca sunt pornita pe acest ulei de argan si vreau sa il termin mai repede! 

Am terminat intr-un final crema de fata de la Oxyance (nu o mai cumpar in veci!), am spalat cutia si am zis sa o refolosesc. Am transferat crema din tub in cutiuta
am adaugat ulei de argan
si am amestecat bine.
Nu exista cantitati fixe, fiecare pune cum vrea. Eu am vrut sa fie procentul de crema mai mare. Am obtinut o crema cu o textura mai usoara/light decat originalul. Culoarea nu s-a modificat, in schimb mirosul de portocale al cremei s-a diminuat: nu mai este la fel de puternic. Pe mine nu ma deranja mirosul nici inainte, dar am vazut in comentarii ca pentru unele fete era prea puternic. Uite ca am descoperit o metoda sa le ajut. Din pacate, crema obtinuta nu mai intra la fel de repede in piele ca originalul. Nu ma deranjeaza prea tare acest lucru, dar parca am impresia ca am "stricat" crema. Totusi, o sa folosesc in continuare aceasta combinatie de ulei de argan cu crema de corp pentru beneficiile pe care le promite uleiul:

  • prevenirea imbatranirea pielii;
  • stimularea regenerarii celulelor pielii;
  • ofera elasticitate pielii;
  • prevenirea vergeturile;
  • proprietati tonice;
  • reducerea cicatricile.

In teorie suna bine. Pe moment nu am observat efecte vizibile,  se vad in timp, sper eu peste ani si ani sa nu am inca nici un rid, dar cel putin acum, in prezent, imi simt pielea fina, catifelata si hidratata. 

Folositi ulei de argan? Ce crema de corp preferati?



1 comentarii:

  1. Da,ador uleiul de argan,il folosesc si pentru corp,si pentru par <3

    RăspundețiȘtergere