Portfard de vacanta , 2

Plec la Paris!  [ cand citesti tu asta eu sunt deja acolo :) ] Am cumparat de ceva vreme o oferta turistica cu cazare si transport inclus. In pretul biletului de avion ( Blue Air) avem voie un bagajel de 10 kg, de 55x40x20 cm. Am zis ca nu are sens sa platesc bagaj de cala 40 de euro dus-intors pentru 4 zile. Ma duc in vacanta, nu la parada modei pe strazile Parisului! Si nu vreau nici shopping ( de fapt vreau, dar nu am cu ce). Asa ca nu imi trebuie prea multe dupa mine si nici nu o sa fiu tentata sa cumpar, pentru simplu motiv ca nu am cu ce sa le aduc acasa! Nu mai am loc in valiza sa pun un ac! M-am urcat pe ea ca sa o pot inchide :))) Daca ma pun aia la aeroport sa o deschid pentru verificare sa vezi show acolo cu mine cocotata pe valiza.
Deci si prin urmare, portfardul meu de vacanta, mai bine zis punguta ( ca asa e regula la bagaj de mana, toate cosmeticele sa fie intr-o punga incolora, care sa se poate deschide usor) arata cam asa:
Strictul necesar e mult spus. Pentru ca mai lipsesc unele lucrusoare. Pana la urma am scos o bluzita din bagaj ca sa mai fac loc la ceva cosmeticale si suveniruri. Pe langa ce e in pungata, am mai adaugat periuta de dinti, servetele demachiante si umede, o perie de par si un sampon uscat Batiste ( pentru ca sunt destul de racita si nu vreau sa fac baie acolo pe cap, ca nu stiu sigur daca am feohn sau nu la dispozitie in hotel).
Sa va arat pe rand produsele:
Crema contur de ochi de la Vichy, crema Idealia Vichy si fond de ten DermaBlend nuanta 25 tot de la Vichy. Toate produsele cosmetice din bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca 100 ml individual si 1 L pe total. Crema mea Vichy are 50 ml, ma incadram in limite, dar ocupa spatiu pretios in bagaj. Mai bine mostre. Doar trebuie folosite si acestea, nu?
 Fard L'Oreal, nuanta 101, un gri de care m-am indragostit. Pensula mea preferata, nu scrie nimic pe ea, cred ca am dat 6-7 lei, dar e mai buna decat altele pe care am dat o groaza de bani.

Baton fard roz ( Avon sau Oriflame, nu vreau sa deschid bagajul acum sa ma uit, o sa vi-l prezint in alt articol) si un ruj mov de la NYX ( am ceva cu rujurile mov toamna asta).
 Eyeliner negru de la Melkior.
Creion ruj de la Burjois si rimel Twist Up the Volum de la Burjois.
 Deodorant si gel de dus de la Dove. Pasta de dinti VectoriDent de la Vectem. 

In afara de mostrele de la Vichy, batonul fard roz, pensula, rujurile si rimelul de la Burjois, toate celelalte produse le-am primit la #beautybloggersmeetingbybeautybarometer. Sunt foarte utile aceste produse mini-size: incap usor in orice bagaj si daca din greseala se intampla ceva cu vre-un recipient, macar nu e produsul intreg.

As fi vrut sa iau mai multe haine si farduri la mine, dar daca m-am zgarcit si nu am platit bagaj la cala, nu am de ales! Voi ce ati lua dupa voi daca ati fi in locul meu? Nu am uitat de parfum, doar ca eu nu folosesc!



7 comentarii:

  1. Sper ca te-ai distrat in vacanta,eu m-am amuzat teribil la faza cu topaitul pe geamantan(cum ai procedat la aeroport? )

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, din pacate m-am si intors, dar a fost super :*

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost foarte misto, am vazut multe , dar nu destul. Abia astept sa ma intorc acolo candva. La plecare din Bucuresti nu am avut probleme, nu a verificat nimeni valiza ( doar au scanat continutul); la plecare din Franta bineinteles ca a trebuit sa ma chinui si mai mult sa inchid valiza pentru ca am cumparat suveniruri si m-au pus sa bag valiza in tester, sa vad daca incape si surpriza: nu a avut loc, dar am apasat cu mainile pe ea si pana la urma a intrat. Din pacate am flecit pungutele de macarons :))) dar macar nu am platit taxa de urgenta de bagaj la cala, era 65 de euro daca nu reuseam sa bag bagajul in tester!

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ca totul s-a terminat cu bine si tu esti fericita de calatorie.poate revii cu o postare in care ne povestesti si ne pui poze din vacanta! pupici

    RăspundețiȘtergere